Heidi Hautala järjestää EU:n yritysvastuu nyt –paneelin Turun Eurooppa-foorumissa

Vihreiden europarlamentaarikko Heidi Hautala järjestää yritysvastuun nykytilaa EU-tasolla luotaavan Vieläkö pikamuotia, metsäkatoa ja lapsityötä? – EU:n yritysvastuu nyt -paneelikeskustelun Turun Eurooppa-foorumissa torstaina 27.8.2020 klo 14.15-15 Turun kaupunginteatterin lämpiössä.

Vastuullinen yritystoiminta on keskeisessä roolissa EU:n tulevissa lainsäädäntöhankkeissa. Lakivalmistelussa on kaikkia Euroopan unionissa toimivia yrityksiä koskeva sääntely, jonka avulla yritysten hankintaketjuista pyritään kitkemään lapsityö, ihmisoikeusloukkaukset ja ympäristötuhot.

Suomi edisti yritysvastuuasioita EU:n puheenjohtajakaudellaan ja nyt kuulemme, mitkä ovat seuraavat askeleet? Paneelikeskustelussa ovat mukana eturivin yritysvastuuasiantuntijat suomalaisen yhteiskunnan eri aloilta:

  • Heidi Hautala, Euroopan parlamentin varapuheenjohtaja, Euroopan parlamentin vastuullisen yritystoiminnan työryhmän puheenjohtaja
  • Sonja Finer, Finnwatchin toiminnanjohtaja
  • Lea Rankinen, Paulig-konsernin vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
  • Kent Wilska, ulkoministeriön taloudellisten ulkosuhteiden kaupallinen neuvos

Tilaisuutta voi seurata paikan päällä ja livelähetyksenä Eurooppa-foorumin sivuilla.

Heidi Hautala osallistuu myös EU:n maahanmuuttopolitiikan uudet tuulet -keskusteluun perjantaina 28.8. klo 9.00-9.45 ja Onko EU:sta suurvallaksi? -paneelikeskusteluun perjantaina 28.8. klo 16.15-17.

Facebook
Twitter
WhatsApp