Harjoittelijahaku Hautalan toimistolle Brysseliin

Haemme harjoittelijaa Heidi Hautalan toimistolle Brysseliin 3.2.2020 – 30.6.2020. Harjoittelijan työtehtävät painottuvat viestintään sekä toimistotyöhön.

Hakemamme henkilö on opintojaan viimeistelevä tai hiljattain valmistunut. Koulutus voi olla esimerkiksi tradenomin, merkonomin, media-assistentin, kulttuurituottajan tai yhteiskuntatieteiden opintoja tai muu soveltuva koulutus.

Etsimme oma-aloitteista, huolellista, ripeästi toimeen tarttuvaa ja joustavaa harjoittelijaa. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta vihreään politiikkaan ja että olet perehtynyt EU:n toimintaan ja päätöksentekoon.

Harjoittelijalta edellytämme aiempaa kokemusta toimistotehtävistä, viestinnästä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin taitoa. Kokemus järjestötoiminnasta, nettisivujen päivittämisestä sekä tietotekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Keskeisiä työtehtäviä ovat muun muassa:

– avustaminen viestinnässä, erityisesti sosiaalinen media
– nettisivujen päivittäminen
– yleiset toimistotehtävät, kuten puheluihin vastaaminen, arkistointi, vieraiden vastaanottaminen ja muut päivittäiset toimistotehtävät
– kalenterin ja sähköpostin hoitaminen
– avustaminen tapahtumien ja projektien järjestämisessä
– tiedonhaku
– edustajan ja edustajan tiimin henkilökohtaisesti antamat muut tehtävät

Työaika (40 tuntia viikossa) sijoittuu toimistoaikaan, mutta voi sisältää erikseen sovittaessa ilta-aikoja ja matkustamista.

Harjoittelijalle maksettava palkkio on 1313 euroa kuukaudessa.

Lisätietoja: Laura Kaitila, +32 49 24 11 719

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään torstaina 14.11.2019 sähköpostitse osoitteeseen: heidi.hautala@ep.europa.eu otsikolla: Hakemus harjoittelijaksi

Facebook
Twitter
WhatsApp