Viestintävastaava Hautalan toimistoon Brysseliin (hakuaikaa jatkettu)

© European Parliament 2018

Haemme tiimiimme monipuolisen kokemuksen omaavaa viestintäosaajaa, jolla on tarkka poliittinen vainu ja erinomaiset verkoitumis- ja tiimityöskentelytaidot.

Tässä tehtävässä pääset aitiopaikalle keskelle Euroopan parlamentin hektistä ja vaativaa, mutta mielenkiintoista ja monipuolista arkea. Vastaat Heidin työn ja kantojen päivittäisestä viestimisestä sekä niin kansallisista kuin kansainvälisistä mediayhteyksistä. Seuraat, analysoit ja kehität monipuolisia viestintäkanavia ja sosiaalista mediaa. Ideoit, toteutat ja koordinoit sisältöjä tiiviissä yhteistyössä mepin, tiimin ja parlamentin vihreän ryhmän kanssa.

Odotamme sinulta:

• Vahvaa näyttöä monikanavaisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta

• Kykyä perehtyä laajoihin asiakokonaisuuksiin tarvittaessa nopeallakin aikataululla

• Kokemusta asiantuntija-, vaikuttaja- tai poliittisesta viestinnästä, monipuolisesta sisällöntuotannosta sekä kykyä tunnistaa poliittiset viestintämahdollisuudet 

• Visuaalisen viestinnän osaamista ja yleisimpien ohjelmien/alustojen käyttöä

• EU-politiikan ja päätöksenteon tuntemusta

• Vihreää arvomaailmaa ja perehtyneisyyttä vihreiden poliittisiin linjauksiin 

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, kommunikointikykyä kansainvälisessä ympäristössä sekä kykyä selkeään kirjalliseen esitystapaan. Myös ruotsin, ranskan ja muiden kielten taito katsotaan eduksi.

• Joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin

• Kykyä työskennellä niin itsenäisesti kuin yhdessä tiimin kanssa ja erinomaisia kommunikointitaitoja 

Tehtävä on kokopäiväinen (40h/vko) ja palkka määräytyy avustajien palkkausjärjestelmän mukaan. Työaika on Euroopan Parlamentin työaikojen puitteissa, keskimäärin klo 9 ja 19 välillä. Työpaikka sijaitsee Brysselissä ja sisältää ajoittain matkustamista etenkin Strasbourgiin parlamentin täysistuntoihin.

Lähetä hakemuksesi 5.9.2021 mennessä osoitteeseen: heidi.hautala@ep.europa.eu

Hakemus ja cv tulee lähettää yhtenä pdf-tiedostona, otsikolla “Hakemus Heidi Hautalan viestintävastaavaksi”. Lisäksi hakemukseen voi liittää linkin portfolioon.

Haastattelut järjestetään Helsingissä/etäyhteydellä.

Työ alkaa aikaisintaan 15.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja sähköpostilla heidi.hautala@ep.europa.eu

Facebook
Twitter
WhatsApp