Tiimi koossa

Heidi Hautalan avustajatiimi Euroopan parlamentissa on vihdoin täysilukuinen.

Erityisavustajaksi valittiin Heikki Raappana, joka avustaa Heidiä Brysselin toimistossa budjetti- ja oikeudellisten asioiden valiokunnissa sekä itäisessä kumppanuusfoorumissa, Euronestissä. Heikki viimeistelee immateriaalioikeuden lisäopintoja Munich Intellectual Property Law Centerissä Saksassa. Hän aloittaa parlamentissa 1. lokakuuta 2014.

Erityisavustajana Helsingissä Laura Nordström vastaa kehitysvaliokunnan asioista ja yhteyksistä kotimaan sidosryhmiin. Hän toimii myös vihreiden kansainvälisten asioiden päällikkönä. Laura on ollut aiemmin Heidin erityisavustaja ulkoministeriössä, parlamentissa sekä eduskunnassa.

Toimiston hallinnosta vastaa Laura Järvenpää , joka avustaa Heidiä myös kehitysvaliokunnassa Brysselissä. Hän on toiminut aiemmin Satu Hassin avustajana parlamentissa.

Viestinnästä vastaa Mari Saarteinen, joka siirtyi parlamenttiin viestintätoimisto Cocommsista Helsingistä. Hän on toiminut aiemmin meppien viestintävastaavana parlamentissa vuosina 2011-2013.

Brysselin tiimin tukena on lisäksi seuraavan kuuden kuukauden ajan harjoittelija Tero Suoniemi. Hän opiskelee Jyväskylän yliopistossa Kansalaisyhteiskunnan asiantuntijuuden maisteriohjelmassa.

Ota yhteyttä

Facebook
Twitter
WhatsApp