Saamaani palautetta

Alla minulle tullutta suoraa palautetta koskien eduskunnan 100-vuotisjuhlaistunnossa pitämääni puhetta. Suuret kiitokset kaikille palautetta lähettäneille, otan edelleen mielelläni vastaan kommentteja puheestani vaikkapa tämän blogin kautta. 

*************

Hienoa Heidi! Hyvä, että joku uskaltaa pitää näitäkin asioita esillä keskellä eri ilmansuuntiin kumartelevaa uussuomettuneisuutta ja imagonrakennuskampanjoita. Jatka samoilla linjoilla.
 
Tak!
 
*************
 
Parlamentarismissa todellakin on se ongelma, että joku voi sanoa jotain  merkityksellistä… tsekkaa saman parlamentti etymologia…  Puheenvuorosi on herättänyt mun piireissä laajaa myönteistä huomiota!
 
*************
Jumala tsaaria suojelkoon…. nykypäivänäkin !
 
Hyvä, että joku todellakin uskaltaa arvostella itänaapuria nykymenosta eikä pelkästään muinaista Neuvostoliittoa!
 

*************

Olipa asiaton juhlapuhe suuressa juhlatilaisuudessa!Voi, voi tuota järjenjuoksua!Tajusitko aikaa ja paikkaa? Aina vain vakuuttuneempi vihreiden tarpeettomuudesta.

*************

Kiitos todellisesta rohkeudesta, jota osoitit tänään Eduskunnan juhlaistunnossa! Olet   siitä harvinainen politikko, että olet aivan oikeilla vesillä ja puhut kenties tärkeimpiä asioita, joita suomalainen/eurooppalainen politiikko voi lausua ääneen. Rohkeita kannanottojasi ja keskustelunavauksiasi tarvitaan jatkossakin (hyvä huomata, etten äänestänyt Sinua turhaa).

************

Suurkiitos rohkeasta, harkitusta ja painavasta puheenvuorosta Eduskunnan 100-vuotisjuhlaistunnossa! Vaikka uutisointi yritti muuttaa asiallisen huolesi Venäjän demokratiakehityksestä “vahingoksi” tai “tyylilipsahdukseksi”, itse pidin sitä johdonmukaisena jatkona toiminnallesi Suomen ja Euroopan parlamenteissa – ja upeana kunnianosoituksena sekä parlamentarismille kuin naisten täysille poliittisille oikeuksillekin.

***********

Hieno puhe tänään. Olet Suomen rohkein poliitikko! Foorumi oli hyvin valittu, tuli painoa asialle. Toivon voimia ja rohkeutta pitkälle tulevaisuuteen. Poliitikosta on tullut valtiomies (siis -nainen)! Nyt uskon, että tulee puukkoa selkään ja koirat ja suomettujat haukkuvat. Minä tiedän, että Sinä kestät sen. Voimaa! Suomesta voisi tulla vielä siedettävä maa asua…

***********

Kiitokset ryhdikkäästä puheesta eduskunnan 100-vuotisjuhlaistunnossa 1.6.2006. 

Puheessa oli aimo annos sellaista poliittista realismia, jota valitettavan harvoin esiintyy arvovaltaisissa yhteyksissä. Venäjän demokratian tilannetta täytyy saada arvioida kiihkottomalla, mutta todenmukaisella tavalla kuten Te tänään teitte.
  

**********

Hyvä Heidi, oikea puhe oikeassa paikassa. olen itse
myös “huolissani” Venäjän tämän hetken tilasta, taloudellisesta laajentumispyrkimyksistä. Arvostan rohkeuttasi, avoimmuutta ja rehellisyyttä.

**********

Hyvä Heidi, EK:n pönäkkään itsetyytyväiseen menoon saatiin tuuletusta. Yleensä puheet pyritään vetämään tyyliin “talk a lot, say nothing”, tämä todella virkisti.

Facebook
Twitter
WhatsApp